Behandling af angst

Jeg kan hjælpe dig

4036 8782
tft@elisabethaarup.dk

Lider du af angst?
Tankefeltterapi kan hjælpe dig:

  • Enestående kort behandlingstid (ofte få timer)
  • Dokumenteret succesrate på 90%
  • Ingen bivirkninger og ingen tilbagefald

Se tv-klik og artikler

Læs om tankefeltterapi


Angst er en sammensat lidelse, og indebærer en række forskellige fysiske reaktioner og psykiske følelser. Der findes forskellige angstlidelser og alt efter hvilken angstform man lider af, kan symptomerne variere. Der er dog nogle klassiske, der går igen i alle angstlidelser: Fysisk ubehag, fra det milde til det meget voldsomme, angsttanker (de psykiske følelser), og angsten for angsten (også kaldet forventningsangst).
De mest almindelige angstlidelser er panikangst, socialangst, generaliseret angst og enkeltfobierne.

  • Panikangst, eller angstanfald, kommer pludseligt, ofte som lyn fra en klar himmel. Man oplever pludselig og voldsom hjertebanken, man sveder, får det ubehageligt med kvalme og svimmelhed. Mange føler at de mister kontrollen over deres krop, og bliver bange. Man ved ikke hvad der sker, og symptomerne ledsages af angsttanker, angsten for hvad der sker, om man har fået et hjerteanfald, og det er ikke sjældent at man ender på skadestuen. Panikangst, udløses ofte i forbindelse med en overbelastet psyke, stress eller grænseproblematikker. Behandling af angst af denne type kan med gode resultater behandles med tankefeltterapi.
  • Socialangst: Socialangst er angsten for andre og angsten for at være sammen med andre. I virkeligheden består socialangst af forskellige svære og negative følelser, der bliver aktiveret i sociale sammenhænge. Typisk er det lavt selvværd, følelsen af utilstrækkelighed, angst for hvad de andre tænker om én og angsten for at de andre kan se at man har angst. Flovhed, pinlighed, skamfølelser kan også optræde. Denne angstform kan du også få angstbehandling for med tankefelt terapi.
  • Generaliseret angst: Generaliseret angst er også en sammensat lidelse, og er typisk noget man har lidt af hele sit liv. Fordi man på den måde er vokset op med lidelsen, er det meget få der er blevet diagnosticeret med generaliseret angst. Man har vænnet sig til at livet er sådan, og man tror at andre også har det sådan. Generaliseret angst består af anspændthed, uro, nervøsitet og en lang række psykiske følelser som mindreværd, angst for andre mennesker og for hvad de tænker om én, angsten for at blive vurderet, skyldfølelse, skam, ensomhed, forkerthed, mm.

Fælles for alle angstlidelser er, at det ikke er tilstande, der kommer af sig selv. Det er noget man udvikler på baggrund af noget andet. Eksempler på dette kan være noget i éns fortid, overmedicinering, eller en lang periode med vedvarende stress.
Ved alle ovennævnte angstlidelser kan tankefeltterapi anvendes som angstbehandling.

Kontakt mig her →

Alternativ behandling af angst

Information - Casestories - Angst behandling:

Her kan du finde generel information om forskellige lidelser, hvor der kan bruges alternativ behandling via tankefeltterapi. Du kan også forskellige casestories om alternativ behandling af angst, som alle sammen kan være med til at give dig en større forståelse for din egen eller dine bekendtes situation, hvis der er angst og depression inde i billedet.


Ønsker du selv alternativ angst behandling, eller vil du høre mere, så klik her


De mest almindelig angstformer er

Generaliseret angst: En konstant følelse af angst uden nogen identificerbar årsag. Kan forårsage depression, angst, selvmordstanker.

Præstationsangst: Stærk angst ved tanken om eksaminer, samtaler, sceneskræk, præstationer, tidsfrister, møder, kurser o.l.

Social angst: Stærkt ubehag i sociale situationer. Familiesammenkomster, vennetræf, forældremøder, frokost på jobbet m.m. Fører ofte til at den enkelte holder sig inde og blir mere og mere asocial.

Panikangst: Den hyppigste angstlidelse, iflg. Psykiatrifonden*. Akut og alvorlig angst og stærkt fysisk ubehag. Kan opstå i bestemte situationer, men optræder også uden synlig eller logisk grund.

Agorafobi: Angst for at være på steder med mange mennesker, hvor man ikke kan komme væk, f.eks. i en bus, i toget eller en kø i supermarkedet.

(Kilder:www.psykiatrifonden.dk - www.tftnorway.com - www.netpsykiater.dk. Læs mere:www.psykiatrifonden.dk - www.netpsykiater.dk - www.angstlinien.dk - www.angstforeningen.dk)


* Ca. 300.000 danskere lider af angst. Ud af dem lider 80% af panikangst.

Kontakt mig her →


Casestories:

Generaliseret angst

Sheila Gottfredsen
Anonym
Pernille Sofie Andersen
Jesper 26 år
Lea 23 år
Rikke 28 år
Kim 28 år

Social angst

Sheila Gottfredsen
Anonym
Anonym, 35 år
Martin Mogensen
Hanne Jensen
Louise, 30 år
Karin Hansen

Panikangst

Sheila Gottfredsen
Camilla Laursen
Pernille Sofie Andersen
Hanne Jensen
Martin Mogensen
Flemming Christensen
Line Lønborg
Maria Bern
Mette Mejer
Rene Fjeldstad
Janni Sønderskov
Claus Munck
Anders 25 år
Lea 23 år
Uffe 30 år
Sygeplejersken