Usikkerhed

Jeg kan hjælpe dig

4036 8782
tft@elisabethaarup.dk

Lider du af usikkerhed?
Tankefeltterapi kan hjælpe dig:

  • Enestående kort behandlingstid (ofte få timer)
  • Dokumenteret succesrate på 90%
  • Ingen bivirkninger og ingen tilbagefald

Se tv-klik og artikler

Læs om tankefeltterapi


Usikkerhed kommer af mindreværd. Man mærker det som en ængstelse, nervøsitet, uro og anspændthed, især når man er sammen med andre mennesker, i skolen, på arbejdet og privat. Man er usikker på sig selv, og derfor også på de andre, man ved ikke hvad man skal sige, man kan rødmer, føler sig kejtet, og frygter ofte både mødet med andre og også at andre skal se at man er usikker. Ofte ledsages disse af en skam. Man skammer sig over ikke at have mere styr på sig selv, man føler sig lille og utilstrækkelig.

Usikkerhed er en del af det at have angst, og optræder i alle angstlidelser. Nogle gange optræder den uden for egentlige angstsammenhænge, dog altid sammen med andre beslægtede følelser som af mindreværd og nervøsitet. Man kan samtidig opleve fysisk ubehag som rødmen, rysten, øget hjertebanken mm.
Som alle andre dybe og integrerede følelser (som mindreværd, ensomhed, forkerthed mm), er usikkerhed på én selv, en tidlig struktur, der typisk skabes i barndommen og har rødder i relationen barn-forældre.

Kontakt mig her →